Flykten från Sverige

Jag har varit tvungen att “fly” från Sverige på grund av alla brott jag är utsatt för av myndigheter i Sverige. Det var i samband med stölden av min nyfödda son i september 2016 som jag insåg att det är farligt för mig att bo i Sverige och att det finns så många människor som “är ute efter mig”.

I nuläget vågar jag inte ens komma till Sverige förrän detta reds ut och sanningen kommer fram så kan jag ens sätta min fot i Sverige. Dom här som har gjort detta mot mig ligger som krokodiler och lurar i vassen och jag upplever dem som ett hot vilket gör att jag inte känner mig trygg i Sverige – de som har gjort detta mot mig arbetar på myndigheter och de har begått så allvarliga brott att de måste förgöra mig för att inte behöva stå för sina brottsliga handlingar mot mig. Jag är så rädd att jag inte ens vågar åka till Sverige och träffa vänner och släkt.

Jag och mina barn får ingen upprättelse och brottslingarna skyddas och kommer undan (dom säger att de skyddar Leonore men det är brottslingarna de skyddar, de vänder på allt). Detta är en skandal i svensk rättshistoria.

Jag får inget jobb i Sverige, får inte vara mamma, blir förtalad av myndigheter, och man bryter sig in i mitt hem och överfaller mig och kidnappar mina nyfödda barn mm. Då det inte finns några skäl till detta alls så innebär det att jag inte har någon rättssäkerhet och jag kan inte tänka mig att bo i ett land där jag inte har någon rättssäkerhet. Utan rättssäkerhet är man rättslös och det är precis så jag blir behandlad: rättslös då jag blivit fråntagen alla mina lagliga rättigheter. Det är mycket allvarligt och farligt att inte ha någon rättssäkerhet och ett starkt hot mot den personliga friheten och säkerheten.

Jag har tvingats fly från Sverige i blotta förskräckelsen. När jag lämnade svensk mark sista gången för 8 månader sedan så kändes det som att det räddade mitt liv för Sverige tar mitt liv från mig… och den gången så kände jag att det var definitivt – jag gjorde då slut med Sverige, och jag kan inte komma till Sverige igen innan jag får upprättelse för detta.