Myndigheters brottsliga handlingar mot mig

Förutom alla förtal så har myndigheter begått många brottsliga handlingar gentemot mig. Här listas dem:

 • Människorov, två gånger, kidnappat båda mina nyfödda barn
 • Utpressning, jag har blivit utsatt för en rad utpressningar av myndigheter, tex att jag inte ska få träffa mitt barn om jag inte “samarbetar” med social
 • Gömt min dotter
 • Låst min dotters sjukhusjournal så jag inte kan läsa den ändå sedan dagen då hon kidnappades (detta har myndigheter fått sjukvård att göra genom att ljuga för sjukvården)
 • Tagit DNA prov på min son utan mitt medgivande, då jag var ensam vårdnadshavare krävdes mitt medgivande
 • Sekretessmarkerat min dotter
 • Fejkat en sjukhusjournalanteckning 2020-01-10 att min dotter skulle vara smutsig/ej tvättad (denna journalanteckning har sedan använts som skäl för att stjäla min dotter från mig av domstol)
 • Grovt förtalat mig
 • Berövat livet av min hund och familjemedlem, hunden Mimmi, 7 år, som jag haft sen hon var 10 veckor, även detta på lögner, tillika förtal
 • Diskriminerat mig allvarligt och gått förbi mig när jag sökt jobb i 13 års tid 2007-2020, vilket lett till flera miljoner kr i förlorad arbetsinkomst och utebliven karriär/karriärutveckling, personlig skada, kränkning och lidande för mig mm
 • Nekat mig försörjningsstöd som jag sökt 2013-2014 då jag inte hade någon inkomst/inget jobb och i princip varit utan jobb i 7 års tid mellan 2007-2013 (otroligt kränkande att jag som är så högutbildad ens ska behöva ansöka om det och otroligt kränkande jag inte får ett jobb när jag är så högutbildad), jag överklagade till domstol, men även domstol nekade mig det! – även detta är ett allvarligt brott mot mig som beror på avundsjuka från ansvariga myndighetspersoner
 • När min son var på LVU nekat mig att träffa honom överhuvudtaget – detta är givetvis ett allvarligt brott mot mig, men inte bara mig utan även mitt barn att ta ifrån honom sin mor, så det är inte bara jag är som är dessa (myndighets)personernas brottsoffer utan även mina barn
 • Sekretessbrott och falsk ryktesspridning – Det finns myndighetspersoner som förklär sig på olika sociala media och förtalar mig/svårtmålar mig med lögner, till exempel på flashback, facebook osv, för att försöka svårtmåla mig offentligt. Jätteallvarligt att myndighetspersoner går ut och skriver på nätet och för ut dessa olika lögner, har anmält detta till åklagare, men åklagare lägger ned (detta är ytterligare tjänstefel att lägga ned det). Om åklagare/polis kunde gjort sitt jobb från början så hade inget av detta hänt. Finns det någon vidrigare än korrupt polis/åklagare/domstol? Tror inte det, speciellt inte när det handlar om nyfödda barn.
 • Socialassistenter ljuger hejdlöst om mig bakom min rygg runt till olika myndigheter, såsom domstol, polis m.fl. för att socialtjänsten ska få rätt i domstol samt försvara sina handlingar samt för att inte polis/åklagare ska ta upp min anmälan. Om inte socialtjänsten fick rätt i förvaltningsrätt så ligger socialtjänsten mycket illa till, socialtjänsten skyddar sig hela tiden med att domstolen går deras väg. Domstolen är medveten om detta och det är mycket därför domstolen går deras väg. Men domstolen begår med brott genom att göra det – det kallas skyddande av brottsling. Jag kan inte förstå varför alla skyddar socialtjänsten. Låt odjuren på socialtjänsten stå för vad de gjort och ta sitt straff – de har gjort detta mot mig och mina barn med flit och helt avsiktligt och med uppsåt att skada för att de är avundsjuka och man ska inte kunna göra så mot någon i Sverige 2020.
 • Socialtjänsten har använt sig av sjukvården för att falskeligen stötta sitt beslut om omhändertagande på sjukvården: tex har man hittat på att olika personer anställda i sjukvården sagt saker som de inte har sagt.
 • Socialtjänsten planerade även ett annat mycket allvarligt brott mot mig som inte gick i lås då jag genomskådade deras smidda plan – ett kidnappningsförsök av mig. För att “skaffa” sig ett “skäl” för att kunna stjäla min nyfödda son så smidde socialtjänsten följande plan: 1. Socialassistenter, bland annat Jeanette Hammargren, ringer utan min vetskap och bakom min rygg till psykiatrisk klinik och ljuger grovt om mig till en läkare. 2. Denna läkare, 27-årig nyutexaminerad läkare från Rumänien, som, inte vet vem jag är och aldrig har träffat mig, duperas och manipuleras så till den graden att han går på deras grova lögner och skriver en efterlysning till polis och begär att polis ska hitta mig och hämta mig och köra mig till psykiatri. 3. Socialtjänsten sa till sjukvården att om jag skulle komma dit så skulle sjukvården höra av sig till socialtjänsten – så att sjukvården kunde manipulera sjukvården med så grova lögner om mig så att sjukvården skulle låsa in mig och droga ner mig. Denna smidda plan gick inte i lås då jag genomskådade den, men om den hade gått i lås så hade socialtjänsten kunna skaffat sig ett skäl på falska grunder att använda mot mig för att ta min son från mig. Även om denna plan inte gick i lås är detta är alltså ett överlagt planerad kidnappning/olaga frihetsberövande av mig där myndigheter är gärningsmän – inte konstigt att jag måste fly från Sverige när myndigheter är så här grovt kriminella mot mig.
 • Mer kommer snart