Sanningen versus kidnapparnas lögner

Kidnapparna förvränger sanningen, och skapar något som inte finns och utifrån denna förvrängda verklighet stjäl de mina barn. Här gås igenom alla deras lögner. Sanningen vinner alltid i längden, även om lögner är ett medel för kidnapparna att nå sina mål: stjäla mina barn.

Alla kidnapparnas lögner handlar om mig. För att kunna stjäla mina barn måste de svartmåla mig. Alltså har kidnapparna svartmålat mig med alla sina lögner såpass mycket att man kunnat anse sig ha tillräckliga skäl för att stjäla mina barn från mig. Är inte detta förtal så vad är då förtal? Man får inte ljuga ner en människa så mycket till den grad att man kan stjäla ens stjäla barn från den – det är vad dessa kidnappare har gjort mot mig. Alla deras lögner handlar om mig och de har skapat en lögn kring mig.

Ingen av dessa kidnappare känner ens mig och jag vill inte känna dem heller. De har aldrig ens träffat mig – förutom någon någon timme då jag mött dem i domstol eller tillsammans med min advokat (men det är efter att de kidnappat mitt barn, före de har kidnappat mitt barn har jag inte träffat dem). Det är helt främmande människor. Alla som känner mig förstår att detta är fel och att dessa främmande människors skriverier om mig är osanningar. Men det är inte så lätt att försvara sig när lögnarna är tjänstemän på socialtjänst/förvaltningsrätt och utövar mytomanin om mig inom ramen för sin offentliga anställning/myndighetsposition. Kan inte polis/åklagare sakligt gå igenom alla deras lögner och fråga dem vad de har för bevis för sina lögner? Det vore så enkelt! Men nä, polis/åklagare säger att detta inte är möjligt.

Därför ska jag här nedan sakligt gå igenom var och en av kidnapparnas lögner (hämtat från besluten) om mig och samtidigt skriva vad sanningen är.

Kommer snart

Kidnapparnas lögn Sanningen