Socialtjänst använder sjukvården för att stjäla barn

Vid flera tillfällen har socialtjänst använt sig av/manipulerat sjukvården för att uppnå sitt syfte: att stjäla mina barn genom att gäcka sjukvårdspersonal, påstå att sjukvårdspersonal sagt saker de inte har sagt samt ljuga om mig till sjukvården. Tex. så påstår socialtjänst att en sjuksköterska som heter Sofia Liden i Eskilstuna sagt att jag använder droger – något som denna sjuksköterska nekar till och säger att hon inte vet vem jag är, vilket är sant eftersom jag inte har någon aning om vem denna är. I den första BBIC som socialtjänsten skrev och som användes som underlag för att stjäla min nyfödda son fanns det flera påhittade namn som socialtjänsten påstod var sjukvårdspersonal och som påstods ha sagt det ena och det andra.

Vad mer har socialtjänsten manipulerat sjukvården att göra:

  • Tina Ekerum och Helena Skymberg, socialassistenter i Trollhättan stad, har genom att ljuga om mig till sjukvården fått sjukvården att “låsa” min 6 dagar gamla dotter sjukhusjournal. Jag undrar vad de sagt till sjukvården för att få sjukvården att låsa min dotters sjukhusjournal? Jag har inte sedan min dotter var 6 dagar gammal fått ta del av hennes sjukhus journal. Är mycket orolig för vad socialtjänsten har haft för syfte med att låsa min dotters sjukhusjournal för mig?
  • Tina Ekerum och Helena Skymberg, socialassistenter i Trollhättan stad, har fått sjuksköterskan Emelie Fråstad att skriva en falsk journalanteckning att min dotter var “smutsig och otvättad” den dagen då hon kidnappades den 10 januari 2020. Denna journalanteckning har sedan använts av socialtjänst/förvaltningsrätt att kidnappa min dotter.
  • Socialassistenter i Solna stad, bla Jeanette Hammargren, har bakom min rygg ljugit om mig till psykiatri för att lura och manipulera en 27-årig oerfaren nyutexaminerad läkare att skriva en falsk journal. Socialtjänsten syfte var att försöka lura och manipulera psykiatri att tro att jag hade en psykos genom att ljuga om mig så att de kunde låsa in mig och droga ner mig – för att kunna ta mitt barn från mig. Socialtjänsten ljög så mycket om mig så de fick denna oerfarna läkare att utfärda en polisefterlysning på mig – helt bakom min rygg – socialtjänsten fick alltså denna oerfarna läkare med grova lögner att efterlysa mig hos polis. Som tur var genomskådade jag detta och lyckades klara mig från detta. Men jag känner mig verkligen inte rättssäker när myndigheter (socialtjänst) gör så bakom in rygg och utan min vetskap. Det ska tilläggas att jag aldrig ens träffat alla dessa socialassistenter som gäckat sjukvården och förtalat och ljugit om mig mig till sjukvården.