Brottsmotiv: Avundsjuka

Gärningskvinnornas brottsmotiv är avundsjuka – de gör detta mot mig för att dem är avundsjuka på mig.

Detta är inte första gången jag är utsatt för avundsjuka. Avundsjuka har även lett till att jag nekats jobb under 10 års tid mellan 2007 och 2017, trots att jag är en supertalang och är topputbildad/högutbildad. 2007 tog jag både civilingenjörsexamen från Chalmers och ekonomie magisterexamen från Handelshögskolan. Jag har endast arbetat som bistrobiträde sedan jag tog examen 2007 då jag nekats ett jobb på grund av avundsjuka. Jag yrkar även skadestånd för förlorad arbetsinkomst.

Jag är en skönhet och är och har alltid varit vackrast och det leder till avundsjuka. Det finns hur mycket pengar som helst i världen men äkta skönhet som jag har kan inte köpas för pengar. Det är därför en kvalitet som andra avundas. Hur mycket pengar lägger inte kvinnor på smink att se vackra ut? Bara i USA är den årliga summan ca 500 biljoner kr. Jag har aldrig behövt lägga pengar på smink då jag är naturligt vacker. Jag är finare utan smink. Inget smink kan överträffa naturlig skönhet.

Men det innebär inte att man neka någon ett jobb eller stjäla någons barn eller bryta mot lagar mot någon för att man är avundsjuk på den. Domstolar/myndigheter får inte stjäla mina nyfödda barn för att de är avundsjuka på mig. När avundsjukan går så långt att den leder till att stjäla någons barn eller neka någon ett jobb så övergår den till att bli ett brott och då träder juridiska aspekter in.

De där avundsjuka människorna finns överallt, även på socialtjänst, domstolar, polis… Allt som domstolar/socialtjänst har skrivit i sina beslut för att stjäla mina barn från mig är lögner, och dem som skriver dessa lögner är fullt medvetna om att det är lögner och gör allt de kan för att konstruera lögnerna så skickligt så som möjligt för att bli diffusa och svåra att genomskåda – the art of lying kallar jag det.

Egentligen är avundsjukan oväsentlig i sammanhanget, men den förklarar detta då det är gärningskvinnornas motiv och alla uppsåtliga brott har ett motiv. .

(=Stulet liv)

Här skriver jag om de konsekvenser som avundsjuka fått för mig mellan 2007-2021 :

  • Nekad ett jobb 2007-2020 (alla, både myndigheter och domstolar) trots att jag är topputbildad/högutbildad och har både civilingenjörsexamen från Chalmers och ekonomie magister examen från Handelshögskolan på grund av avundsjuka, har fått jobba som bistrobiträde istället.
  • Ej fått rättvisa och skadestånd för det fejkade “mordet” på min hund/familjemedlem Mimmi 7 år som jag haft sen hon var 10 veckor (domstolar) (Mimmi var som mitt barn/min dotter – älskade henne och så gick dom och tog livet av henne).
  • Stölden av mina nyfödda barn (domstolar)
  • Förtal (domstolar mm)
  • Lögner om mig och falska beskyllningar (domstolar mm)
  • Etc.

Allt detta ovan handlar om brott mot mig begångna av myndigheter/domstolar…

Man skulle kunna tro att detta har med mig att göra men inget har med mig att göra – detta handlar om ett brott mot mig och motivet är avundsjuka. Jag har lagt ned så mycket tid och pengar på detta i 13 års tid som andra ställt till för mig. Bara i förlorad arbetsinkomst rör det sig om minst ca 5 miljoner kronor. Sen allt som inte går att ersätta i pengar är ännu värre, tex att mina barn gått miste om den viktiga amningen som är så viktig för barnets hälsa.

Jag vet att de skyldiga som gjort detta mot mig inte kommer att få de straff de borde få om rättvisa skulle skipas, men karma kommer ändå att göra sitt jobb där. De värsta brott är de där man skadar andra människor eller djur eller allra värst försvarslösa små barn som mina… inte materiella eller ekonomiska etc. De här människorna har verkligen skadat mina barn och dom har gjort det helt avsiktligt… (som sagt det räcker inte att vara falsk för att göra något sådant här) – inga normala människor skulle göra något sådant här mot någon.

Så för att sammanfatta 2007 – 2017:

  • Har sökt som är relaterade till min utbildning, men även mindre kvalificerade – har inte erbjudits ett enda förutom arbete som bistrobiträde, värdinna och liknande. Har aldrig ens fått chansen att “komma in” på arbetsmarknaden – precis som jag aldrig fått chansen att vara förälder.
  • Har gjort många anmälningar om diskriminering till DO – som bara lagts ned (tjänstefel av DO som vanligt).
  • Har överklagat jättemånga gånger till SON – som resulterat i korrupta beslut av SON (tjänstefel av SON).
  • Studerat vidare för att ha något att göra – har idag nästan 800 högskolepoäng, plus journalistutbildning mm.

Jag är som sagt en topptalang och högutbildad och ska inte bli behandlad så, denna behandling har inget med mig att göra utan handlar om ett brott mot mig. Det är en brottslig behandling och det har kostat mig minst 5 miljoner i förlorad arbetsinkomst. Gärningskvinnorna har missbrukat sin befogenhet som kommer av den offentliga anställningen för att begå dessa brott.