Sammanställning över brott som Sveriges domstolar begått mot mig och mina barn

Här är en sammanställning över de brott som myndigheter begått mot mig och mina barn pga avundsjuka 2007-2022 i kronologisk ordning och vilken myndighet som begått det och vilken lagparagraf som brutits mot:

 1. 2007-2017: Många olika myndigheter utsatt för mig brott på arbetsmarknaden” när jag sökt jobb. Efter att jag tog civilingenjörsexamen från Chalmers och ekonomie magisterexamen från Handelshögskolan 2007 så var jag portad från arbetsmarknaden i 10 års tid. Det enda jobb jag fick var jobb som bistrobiträde med 20 000 kr i lön. Jag har inte blivit behandlad för mina meriter eller personliga egenskaper eller för den jag är när jag sökt jobb – för då skulle jag inte behöva söka ett enda jobb utan bli headhuntad. Förutom att min karriär har “stulits” från mig, så har det lett till en inkomstförlust om minst 5 M kr. Dessutom har det skadat mitt anseende/ära väldigt mycket att diskriminera mig så grovt. Det finns liksom ingen anledning att behandla någon så högutbildad, meriterad, begåvad och talangfull så på arbetsmarknaden – ständigt i 10 års tid har jag fått se på när jag är den bästa, mest kvalificerade av alla sökande men nekats jobbet – pga avundsjuka. Om jag påpekar något så är det enda svaret jag fått att jag saknar erfarenhet – men ingen har ju erfarenhet från början – och andra helt ohållbara svar. Jag har investerat 7-8 år på mina studier – för att jag ska få en bra karriär och ett bra jobb. Idag har jag mer än 800 högskolepoäng (bland dem som har mest i Sverige) vilket motsvarar över 13 års heltidsstudier på universitet då jag studerat istället för att jobba då jag nekats jobb. Utöver att jag är civilingenjör / ekonomie magister, är jag nästan färdigutbildad sjuksköterska (läst på Sofiahemmet till sjuksköterska), socionom (läst socionomprogrammet på Stockolms universitet), jurist etc. Det som jag gått igenom under dessa 10 åren har inte varit utav denna världen. I vems intresse ligger det att neka mig ett jobb? Inget mer än att den som är avundsjuka, njuter av att neka mig ett jobb. Här är det inte socialassistenter, utan “HR-tjejerna” som nekat mig jobb pga avundsjuka – de är nästan samma sak och samma “typ” av människor. HR-tjejerna har sett till att min ansökan stoppas i första steg innan jag ens fått ett samtal om tjänsten. Glömmer inte alla samtal med “HR-tjejerna” jag haft om jobb – herregud. så dumma de är…
 2. November 2013: Ansöker om sk försörjningsstöd då jag varit utan jobb och utan inkomst under 7 års tid och därmed tömt ut mina besparingar. Nekas försörjningsstöd. Skövde kommun. Jag vet att det är väldigt tabubelagt och stigmatiserat att ansöka om försöjningsstöd – men jag skäms inte för det – hur många unga som går arbetslösa i 7 års tid och som inte vill bli försörjda av anhöriga skulle inte behöva ansöka om försörjningsstöd? Det handlar bara om en inkomst, och man måste ju ha någon form av inkomst när man varit utan jobb i 7 års tid. De arbetar som gjort detta mot mig arbetar själva och har en inkomst, och är inga miljardärer. Om dem hade gått arbetslösa i 7 års tid hade de med största sannolikhet själva ansökt om försörjningsstöd. Och de som gör detta har offentliga jobb – det är nästan samma sak. Apanage kallas något annat men är nästan också samma sak. Det är tvärtom en god egenskap att inte skämmas för att göra det, och inte skämmas för att säga det. Snarare är de de som nekat mig jobb/ försörjningsstöd som ska skämmas över denna brottsliga handling mot mig.
 3. Maj 2013: Överklagar till Förvaltningsrätten i Jönköping avslag till försörjningsstöd då det inte fanns något skäl att neka mig det och det var ett brott mot lagen att neka mig det. Förvaltningsrätten i Jönköping ger avslag.
 4. Juni 2013: Överklagar till Kammarrätten i Jönköping som också ger avslag. Finns inget skäl att ge mig avslag, det är bara avundsjuka.
 5. Augusti 2013: Överklagar till Högsta förvaltningsdomstolen, avslag på Försörjningsstöd. Det är det ett brott mot mig av respektive myndigheter att, inte bara neka mig ett jobb, utan även neka mig försörjningsstöd. För att ha någon inkomst fick jag vända mig till Arbetsförmedlingen och skriva in mig i jobb- och utvecklingsgarantin för att få en inkomst på ca 4000 kr i månaden för att tillbringa 40 timmar i veckan på någon “verksamhet” – inte acceptabelt när man har en civilingenjörsexamen och en ekonomie magisterexamen – var så kränkande att jag till slut var tvungen att “stänga av”.
 6. I september 2014 besöker jag en djurklinik med min 7-åriga vovve då hon råkat ut för en olycka. En polsk kvinna som utger sig för att vara veterinär (tveksamt då jag har kollat upp hennes betyg som verkar vara falska papper) utför ett vansinnesdåd på grund avundsjuka, och får för sig att hon ska ta livet av min vovve på grund av sin avundsjuka. Den kvinna ringer till en länsveterinär för att få ett tillstånd att ta livet att min hund. Hon lurar länsveterinären och säger att de djurägaren är “förståndshandikappad och inte förstår hur sjuk och hur ont hunden har och att den måste avlivas omedelbart. När länsveterinären ber att få prata med mig så säger denna kvinna till länsveterinären att djurägaren har en förvaltare som inte kan nås nu.” Länsveterinären, som förvisso i god tro, tror på denna kvinna fattar ett beslut om omedelbar avlivning av min älskade hund som var hela min värld. Jag hade haft henne sedan hon var 10 veckor och hon var alltid vid min sida i 7 års tid. Efteråt, veckan därpå, insåg länsveterinären att hon hade blivit lurad av denna polska kvinna att fatta beslut om avlivning. Länsveterinären hade enbart gått på dessa lögner, och länsveterinären hade varken sett min hund eller pratat med mig. Länsveterinären sa att det enda jag kan göra är att överklaga detta till förvaltningsrätten.
 7. November 2014: Överklagar detta till förvaltningsrätten i Stockholm. Förvaltningsrätten i Stockholm avslår min överklagan, trots att det inte fanns något lagstöd för att beslutet att avliva Mimmi.
 8. December 2014: Överklagar till Kammarrätten i Stockholm: Även Kammarrätten i Stockholm avslår min överklagan, utan något lagstöd för att.
 9. Mars 2015: Överklagar till Högsta förvaltningsrätten gällande Mimmi, som avslår även den. Har verkligen fått svart på vitt att dessa domstolar lyssnar inte ett dyft och de dömer inte efter lagen. Jag borde få ett skadestånd från staten för detta med min hund och ett erkännande att staten felaktigt tagit livet av min Mimmi, men domstolen vill inte erkänna det.
 10. Augusti 2014: Jag flyttar till Norrtälje. Jag ansöker om försörjningsstöd även här, men nekas även här.
 11. Oktober 2014: Överklagar till förvaltningsrätten i Uppsala gällande avslag av försörjningsstöd, som avslår min överklagan. Detta avslag är helt emot lagen och ett brott mot mig.
 12. November 2014- Mars 2015: Överklagar till kammarrätten i Uppsala gällande avslag på försörjningsstöd, som avslår min överklagan. Detta avslag är helt emot lagen och ett brott mot mig.
 13. 30 september 2016: Socialtjänsten beslutar om ett omedelbart omhändertagande på min 4 dagar gamla son. Som skäl för det påstår socialtjänsten huvudsakligen att jag skulle något med droger att göra samt ha psykisk ohälsa eller någon kontakt med psykiatri – vilket det inte finns någon sanning i. Har aldrig någonsin provat en drog och har aldrig haft någon psykisk ohälsa – vilket jag med talade om för socialtjänsten. De tar min nyfödda son från mig och kör iväg mig från honom – alltså nekar mig att träffa honom dessutom.
 14. 3 oktober 2016: Socialtjänsten, Jeanette Hammargren, kontaktar för min räkning och utan min vetskap, en psykiatri och skriver in mig som patient. De duperar en läkare en massa lögner om mig, bla så har socialtjänsten hittat på att en förlossningsläkare “misstänkt psykos” och säger det till denna läkare och en massa andra lögner att jag “sprungit från och övergivit mitt barn”, att jag “vägrar mitt barn nödvändig sjukvård” etc etc. De försöker få denna läkare att bli orolig för mig och de gör allt för att få denna läkaren att misstänka psykos och utfärda en handräckningsbegäran för undersökning enligt lpt som denna läkaren gör och utfärdar en efterlysning hos polis för mig. Detta helt utan min vetskap, socialtjänsten säger inget till mig, de går helt bakom min rygg. Denna efterlysningen ligger mellan 3 oktober 2016 – 7 januari 2017 hos polis, helt utan min vetskap. Jag fick reda på den genom att jag före jul krävde att få träffa mitt barn över jul till socialtjänsten, och min advokat lyckades klämma ur det från socialtjänsten. Jag blev som sagt helt chockad, då jag inte visste någonting och aldrig någonsin haft någon kontakt med någon psykiatri tidigare ever. Denna läkaren vet inte ett smack vem jag är, och han blir duperad av socialtjänsten som duperar honom och förleder honom. Jag har tagit reda på vad det var för läkare och det var en ung 27-årig läkare nyutexaminerad från Rumänien och kom direkt från skolbänken då det inte finns AT-tjänstgöring i Rumänien, och han gick helt på socialtjänstens lögner. En erfaren, etablerad läkare hade aldrig gått på det, men socialtjänsten utnyttjade att han var grön och oerfaren. Dessutom är det ju så att när en myndighet ringer till en läkare så blir det mer trovärdigt och läkaren tror på en myndighet mer än om en Kalle Bertilsson från Nora skulle ringa och prata strunt. När jag fick reda på det så kontaktade jag läkaren och förklarade situationen och de skrev av det direkt. Jag har försökt få IVO att radera denna journal, genom journalförstöring då det är det enda sättet att få journalen raderad genom att hävda att det är en falsk journal som är skriven med mitt namn och mitt personnummer utan att det finns en patient, men IVO vägrar. Alla vet hur grovt detta är och vilket brott det är mot mig, och de kan inte erkänna det. Om man läser den journalen så ser man att jag är inte medverkande i den journalen öht. Ingen som varken skrivit i den journalen, eller lämnat uppgifter till den journalen, har någonsin träffat mig. Det är helt galet. Man förstår ju varför socialtjänsten gjorde detta – för att “justify” att de tagit min nyfödda son från mig och för att “smutsa ned” mitt anseende – detta har de sedan använt i sitt beslutsunderlag i domstol för att ta min son från mig. Det finns ingen substans i detta – det är allt iscensatt och byggt på lögner.
 15. Oktober 2016: Överklagar till Förvaltningsrätten i Stockholm det omedelbara omhändertagandet som avslår. I sin dom skriver de att en läkare misstänkte att “modern hade en psykos” – vilket det inte finns någon sanning i – det är socialtjänsten som hittat på det och skrivit det i det beslutsunderlag som de lämnat in till förvaltningsrätten. Även massa andra osanningar förekommer, men det är den grövsta lögnen, som också är ett allvarligt förtal mot mig.
 16. Oktober 2016: Överklagar det omedelbara omhändertagandet till Kammarrätten – som avslår.
 17. Oktober 2016: Socialassistenterna Linda Schöön och Jannike Sjölander (som aldrig ens träffat mig) skriver ett beslutsunderlag till förvaltningsrätten för LVU – en så kallad BBIC – allt är lögner i den, och den innehåller många grova lögner om mig – tillika förtal.
 18. Oktober – November 2016: Överklagar LVU till förvaltningsrätten i Stockholm – som avslår min överklagan, trots att jag säger att allt är lögn i socialtjänstens BBIC.
 19. Januari – Februari 2017: Överklagar LVU till kammarrätten i Stockholm – som avslår min överklagan, trots att jag säger att allt är lögn i socialtjänstens BBIC.
 20. Mars-April 2017: Överklagar LVU till Högsta förvaltningsrätten – som avslår min överklagan, trots att jag säger att allt är lögn i socialtjänstens BBIC. Domstolarna har stulit min nyfödda son med lögner.
 21. 10 januari 2020: Socialtjänsten i Trollhättan stad ihop med polis bryter sig in min bostad och kidnappar min nyfödda dotter Leonore 6 dagar gammal. Jag blir helt chockad då jag inte varit i kontakt någonsin med socialtjänsten Trollhättan stad förut och vet absolut ingenting om detta i förväg. I mitt hem på en Fredagseftermiddag står 5 helt okända människor jag aldrig någonsin tidigare sett, 2 socialassistenter och tre poliser, alla väldigt unga runt 25-35 år, och säger att antingen så följer du med din dotter till ett utredningshem i Borås eller så tar vi med din dotter. Jag får inte en syl i vädret, de bara sliter upp min dotter som ligger och sover och drar iväg på 5 röda och slänger till mig ett papper fullt med lögner, ett beslut om omedelbart omhändertagande, underskrivet av en pensionär som är ordförande i socialnämnden Gunnar någonting, som jag inte har en aning om vem det är, som socialassistenterna har fått att skriva under genom att dupera honom full med lögner. De drar iväg med min dotter och åker till Näl där de får en falsk sjuksköterska som även är deras kompis vid namn Emelie Fråstad att skriva ett falskt intyg att min dotter inte var ordentligt tvättad – detta intyg har de sedan använt sig av för att stjäla min dotter från mig. Detta här utredningshemmet har jag sedan tagit reda på vad det var för något – en låst institution dit inga besökare fick komma – med övervakning 24 timmar om dygnet – det finns ingen anledning att skicka mig och min nyfödda dotter dit – jag kunde inte säga ja till det för jag visste att det var en ond plan av socialtjänsten – att få personal att skriva ytterligare lögner om mig så att de kunde justify vad de gjort med min son. När jag vet att det är en ond plan och att det inte finns någon grund för att skicka mig dit – så går jag givetvis inte med på det även om det innebär att man kidnappar min dotter – för det finns inget skäl att kidnappa min dotter heller. De kör min dotter upp till Dal, en familj, med hundar och andra barn – någon Åsa – dit jag nekas att åka och besöka min dotter eller kontakta dem som har min dotter, ens ringa. De skickar några bilder på min dotter – men vägrar snart att ens skicka bilder på henne – antagligen för att jag klagar väldigt mycket på bilderna och säger att min dotter inte ser ut att må bra på bilderna. De får sjukhuset att låsa min dotters sjukshusjournaler.
 22. 10 januari 2020: Hefridsbrott – 2 socialassistenter från Trollhättan stad bryter upp låset på min ytterdörr och stormar in i mitt hem och rycker upp min nyfödda dotter som ligger och sover och drar iväg ut i vinterkylan med min nyfödda dotter utan att hon ens knappt har några kläder på sig. Poliserna är beväpnade och hotar med att ta till våld om jag eller min or som är med mig och min dotter då att ta till våld om vi gör motstånd.
 23. Januari 2020 – Överklagar till förvaltningsrätten det omedelbara omhändertagandet – som avslår min överklagan.
 24. Januari 2020 – Överklagar det omedelbara omhändertagandet till kammarrätten – som avslår min överklagan.
 25. Februari 2020 – Socialtjänsten skriver ett beslutsunderlag till förvaltningsrätten fullt med lögner – s.k. BBIC och lämnar in till förvaltningsrätten för att ansöka om LVU. Jag säger till förvaltningsrätten att allt är lögner – förvaltningsrätten lyssnar inte och “köper” socialtjänstens alla lögner utan bevs och sätter ett LVU på min dotter.
 26. Mars 2020 – När förvaltningsrätten bifaller LVU så beslutar socialtjänsten om att flytta min dotter till ett annat hem som är hemligt – jag får alltså inte reda på var socialtjänsten flyttar min dotter och har inte vetat på över 2 år var min dotter befinner sig eller vem som tar hand om henne. Detta överklagar jag till Förvaltningsrätt / kammarrätt och HFD som avslår min överklagan – trots att det är helt olagligt att gömma min dotter för mig.
 27. Mars 2020 – Trollhättan stad beslutar att jag inte ska få ha någon umgängesrätt med min dotter. Detta överklagar jag även till förvaltningsrätt/kammarrätt/HFD som avslår min överklagan.
 28. Mars 2020 – I och med detta LVU så ansöker Trollhättan stad hos Skatteverket om att Sekretessmarkera min dotter för mig – vilket skatteverket gör med anledning av att det finns en LVU dom i Förvaltningsrätten – trots att säger att allt i den är lögner.
 29. April 2020 – Överklagar till kammarrätten som avslår min överklagan och bifaller socialtjänstens ansökan om LVU.
 30. Juni 2020 – Överklagar till Högsta förvaltningsrätten – som även de avslår min överklagan.
 31. Juli – 2020 – Mars 2022 – Ett antal vändor i förvaltningsrätt/kammarrätt/HDF för att få tillbaka min dotter – ingen framgång.
 32. Jag har anmält allt detta ovan olika myndigheter tusentals gånger – DO, JO, JK, IVO, SON, Polisen/Åklagare som bara lägger ned och vägrar utreda. Genom att vägra att utreda så medverkar de passivt till detta brott, och det handlar om avundsjuka även här, men även att skydda socialassistenterna för de brott som de begått mot mig.
 33. Jag har gjort 10-tals stämningar i tingsrätt (domstol) bla på staten/kommuner under de senaste 10 åren, som bara lagts ned utan att tas upp med hänvisning till att inte stämningen är komplett trots att den är det och jag har betalt ansökningsavgifter på 10-000 tals kronor alt. med katastrofalt rättsvidriga utgångar.

Jag kan bara säga att jag HATAR socialtjänsten/organisationen Sveriges domstolar och det är inte undra på efter vad de har gjort mot mig och mina barn… och jag tänker inte ge mig för än jag fått upprättelse för alla dessa begångna brott mot mig av dessa kräk/lögnare på dessa myndigheter – framförallt socialtjänst / Sveriges domstolar.

Jag säger det igen: de som gjort detta mig har haft 100 % uppsåt och deras brottsmotiv är avundsjuka för att jag är vacker, begåvad, geni, supertalang etc. De får vara hur avundsjuka som helst men de begår brott/tjänstefel när de i sitt jobb låter avundsjukan påverka myndighetsutövning och det är totalt förbjudet.

Jag förväntar mig att lagar gäller mig och det är här det brister då lagar helt har satts ur spel för min del av myndigheter / domstolar. Sverige är ett så kallat rättssamhället som bygger på lagar – hade vi inga lagar skulle det varken finnas myndigheter, domstolar etc etc. När domstolar åsidosätter lagen så har vi inget rättssamhälle längre – enbart ett rövarsamhälle.

Olika lagar och lagparagrafer används mot mig när det passar av domstol – men jag har inga lagliga rättigheter och ingen rättssäkerhet själv när det prövas i domstol.

Socialtjänst/domstol har använt 100 % lögner för att stjäla mina barn – dom ljuger så dom tror sig själva. Att stjäla mina barn är även för att “justify” vad man gjort mot mig tidigare med jobb under 10 års tid etc. När en myndighet gör så här mot en enskild så ställs den enskilda i en mycket dålig dager då alla tror på en myndighet – ingen tror att en myndighet, och framförallt inte en domstol, kan begå ett sånt här brott mot en enskild – men i det här fallet så är det faktiskt så. Om man vill skada en kvinnas anseende, ära och heder så finns det inget bättre sätt än att myndigheter tar hennes barn, och det är helt gärningsmännens avsikter. Allt är så otroligt uträknad, planlagt och överlagt. Dessutom så är detta så otroligt ovanligt – av alla miljontals barn i Sverige är det bara ett hundratal barn i Sverige tas ifrån sina föräldrar – vilket är en tillräckligt liten procent – den minoritet som drabbas är så få i förhållande till befolkningen i stort att det “knappt märks”. Det utesluter dock inte att varje fall är unikt och inte kan generaliseras eller dras över en kant – ingen kan uttala sig generellt om “alla” fall – då varje fall är unikt. Jag vet bara att detta fallet handlar om kidnappning / människorov – jag kan inte uttala mig om andra fall mer än jag att många andra föräldrar som råkat ut för detta – vittnar om samma sak.

Jag har verkligen sett och erfarit att dessa ovan myndigheter är korrupta, brottsliga och orättssäkra. Att socialtjänsten är skräp visste jag sedan länge, men att domstolar är så korrumperade, orättssäkra och brottsliga är mycket allvarligt.

Jag kommer också att kräva skadestånd för alla de skador som jag och mina barn har åsamkats av dessa ovanstående, exempelvis:

 • Förlorad arbetsinkomst från 2007 och framåt, ca 5 000 000 kr.
 • Skadestånd för detta med min hund.
 • Skadestånd för kränkning.
 • Skadestånd för psykiskt lidande till följd av det jag utsatts för.
 • Skadestånd för att mina barn fråntagits sin mamma.
 • Skadestånd för att mina barn inte fått amma vilket är mycket viktigt för deras hälsa.
 • Skadestånd för psykiskt lidande för mig och mina barn till följd av det vi utsatts för.
 • Skadestånd för förolämpning.
 • Skadestånd för hemfridsbrott.
 • Etc.