Sveriges domstolar – en kriminell organisation

Sveriges domstolar är en kriminell organisation som:

 • Stjäl mina nyfödda barn genom att använda lögner (2016-2022)
 • Nekar mig försörjningsstöd (2013-)
 • Tycker att det är rätt att jag som är topputbildad med både civilingenjörsexamen och civilekonom examen inte ska få ett jobb och ska gå utan jobb i 12 års tid (2009- )
 • som tycker att det är ok att ta livet att min hund utan anledning. (2014-)
 • som utpressar mig på pengar, tex när jag stämde Trollhättans kommun i tingsrätten för att få utredning gällande stölden av min nyfödda dotter så “låg de” på målet i över ett år och sedan bestämde att jag skulle betala Trollhättans stads rättegångskostnader. Jag har bara försökt att få tillbaka mitt stulna barn – ska jag betala pengar för det?! Inte nog med att de ska stjäla mina barn, de ska stjäla mina pengar med. Så vidrigt så det finns inte (2020 – )
 • som förtalar mig – Sveriges domstolar har förtalat mig in i det grövsta (2013 – )
 • Bara lägger ned alla mina stämningar där jag försöker få upprättelse/utredning gällande stölden av mina nyfödda barn, jobb etc. (2019 – )
 • Som tycker det är ok att gömma min dotter (2020-)
 • Som tycker det är ok att neka mig att träffa min dotter/son (2019- )
 • Att efter att ha “kidnappat” mina barn tillräckligt hävda att det är barnets bästa att stanna där barnet har “varit så länge” – trots att de inte bryr sig ett dyft om mina barns bästa och trots att det är inte barnets bästa på riktigt (2020-)
 • Etc. Listan kan göra så mycket längre för allt vad Sveriges domstolar har gjort.

Allt detta ovan handlar enbart om brott mot mig (och mina barn). Inget av allt detta ovan har inget med mig att göra(jag är HELT oskyldig till allt detta): att jag inte fått jobb, att mina barn tagits från mig, allt förtal är lögner. Allt beror på/ har sin grund i avundsjuka.

Det kanske bara är mig i hela Sverige som Sveriges domstolar gör så här mot – men det är ingen ursäkt och det är absolut inget som kommer “släppas igenom”. Det är superallvarligt.

Dom som jobbar på Sveriges domstolar är offentligt anställda och deras jobb är att se till att lagar följs – inte att begå brott mot enskilda.

Sveriges domstolar vill givetvis inte erkänna något av detta och försöker att “förneka” detta, men dem biter sig bara i svansen.

En domstol ska vara saklig (vilket även uttrycks i grundlagen RF 1:9) – och det är grunden för all rättssäkerhet att domstolen är saklig och grundar sig på fakta. Här har Sveriges domstolar helt fallerat. Deras domar är helt osakliga rakt igenom. När något är osakligt är det väldigt svårt att ta på och följaktligen väldigt svårt att bemöta, och det är domstolens taktik.