Stulen karriär

Det är inte bara mina barn som jag har blivit bestulen på. Även min karriär har jag blivit bestulen på.

På grund av avundsjuka så har jag även nekats jobb. Efter jag tog examen från Chalmers / Handelshögskolan 2007 så blev jag utsatt för avundsjuka när jag sökte jobb – vilket ledde till att jag nekades ett jobb. Vill inte tänka på antalet timmar, för att inte säga viktiga karriärår som kastats bort till följd av denna avundsjuka samt den inkomstförlust som den kostat mig – verkligen helt (avund)sjukt.

Även om en superstar som jag inte hör inte hemma på en reguljär arbetsmarknad – utan passar bättre som entreprenör – så har jag ändå rätt att få ett jobb utifrån mina kvalifikationer.

Hade inte detta med jobb hänt först i 10 års tid så hade inte heller detta med mina barn hänt. Det hänger i hop och båda har samma grundorsak: avundsjuka. Det är mycket allvarligt vad jag blivit utsatt för när jag sökt jobb. Skillnaden mellan de två är att när jag nekats jobb har man inte behövt att motivera sig – man har bara skickat ett mail “Tack för din ansökan. Tjänsten är tillsatt” – det har man däremot behövt göra då man stulit mina barn och då har lögnarna varit tvungna att visa upp sina trynen – de har inte kunnat vara anonyma och de har inte kunnat bara stjäla mina barn utan att skriva beslut. Man har däremot kunnat neka mig ett jobb utan att skriva ett beslut – förutom när jag har överklagat till SON/ONH, då har man varit tvungen att skriva beslut – dessa beslut från SON/ONH har med varit helt oläsbara/vansinniga och flera gånger då jag överklagat har SON beslutat att personer med bara gymnasieexamen ska gå före mig på jobb och det är där som tjänstefelet hos SON ligger.