Mitt CV / Om mig

Gärningskvinnorna framställer en falsk och osann bild av mig i domarna mm som inte är jag (de känner inte mig, har aldrig träffat mig) Det här är jag…

Förutom att jag är en skönhet och “en av världens vackraste kvinnor”, “sveriges vackraste kvinna”…

Har universitetsutbildning, bland annat civilingenjörsexamen från Chalmers, magisterexamen i ekonomi från Handelshögskolan m.m.. Även läst mer än halva utbildningen till sjuksköterska på Karolinska institutet. Jag har även två studentexamen, en från Sverige (natur) och en från Frankrike då jag även studerade i Frankrike under gymnasietiden. Totalt har jag ca 800 högskolepoäng, vilket är bland de som har mest i Sverige. Har god ekonomi (att vara en bra förälder har såklart ingenting att göra med hur mycket pengar man har). Är den “bästa mamma ett barn kan ha” och “världens bästa mamma”….

Jag är “extremt vacker” och är fashion modell och har varit castad till bla Miss World och har väldigt mycket karisma och skönhet, brukar kallas “prinsessa” på grund av det. Jag är med extremt begåvad och talangfull.

Jag har alltid varit perfekt skötsam och perfektionist. Aldrig rökt, i princip alltid varit absolutist (första gången jag provade alkohol var jag 19 år och kan har kan räkna antalet glas alkohol jag druckit på mina fingrar), aldrig provat någon drog.

Jag har inte strulat runt med killar. Jag har oskuld till jag var 27 år för jag ville “spara” mig till en kille (mr. right). Min önskan var att gifta mig innan jag hade sex, dock blev det inte så då min “mr right” inte ville gifta sig offentligt, dock gifte vi oss “inoffentligt”. Jag och min “mr right” hade ett seriöst förhållande i 2-3 år innan vi hade sex.

Jag har en mycket god hälsa, i princip allt varit frisk, har ingen sjukdomshistoria. Är helt ren när det gäller sjukhusjournaler. Det enda som finns är en fejkad journal som socialtjänsten fått bakom min rygg till 2016 för att stjäla William från mig – och den försöker jag få IVO att radera nu.

Mitt CV

Studentexamen från Naturvetenskapliga programmet, Hvitfeldtska gymnasiet, Göteborg

Studentexamen från Frankrike, då jag studerade i Frankrike under 1 år på gymnasiet tog jag även en fransk studentexamen (läste in 1 år på 3 år), vilket innebär att jag har 2 studentexamen

Under gymnasietiden hade jag många uppdrag, bland annat var jag EU-ungdomsambassadör, sekreterare i FN diplomatspel och medlem i styrelse i föreningar.

Direkt efter gymnasiet så började jag på Chalmers att läsa till civilingenjör. Studerade på 100 % utan uppehåll tills jag tog examen. Studerade även ekonomi och business på Handelshögskolan.

Civilingenjörsexamen, Industriell ekonomi, Chalmers

Ekonomie magisterexamen, inriktning International business, Handelshögskolan

Och under dessa sju år jag studerade på högskola tog jag både två mastersexamen, en civilingenjörsexamen och en ekonomie magisterexamen samt studerade även annat utan på det. Jag hade även många uppdrag på sidan om, bland annat var jag medlem i styrelsen för Chalmers börssällskap och designer i Chalmers teaterspex. Jag hade även extrajobb under somrar och helger, bland annat som restaurang och cafe bitrade samt undersköterska.

I januari 2007 var jag klar med mina examenarbeten och en ganska bra tid innan dess började jag söka jobb och det var här som “det började” – trots att mina meriter var bäst av alla sökandes meriter så kom jag inte ifråga för jobbet jag sökte. Alla mina klasskompisar fick jobb direkt efter examen trots att de bara hade en examen, utan jag. Jag förstod redan då att det berodde på avundsjuka och bestämde mig för att inte bry mig om deras avundsjuka och bara söka vidare, jag kunde inte göra så mycket åt det, men det var samma för varje jobb jag sökte. Det enda jag kunde göra var att överklaga till SON/ONH, DO mm vilket jag gjorde – men det hjälpte inte då DO, SON/ONH mm också var avundsjuka på mig vilket ledde till korrumperade beslut och bara gjorde saken ännu värre – det stjälpte mer än det hjälpte. Dom som gör detta mot mig har 100 % uppsåt som härrör från deras avundsjuka.

Detta resulterade givetvis för mig försenat inträde på arbetsmarknaden, förlorad arbetsinkomst, utebliven karriärutveckling mm. Det är väl ingen tror att man vill gå utan jobb när man har läst 7 år på högskola och har 2 mastersexamen? Dessutom investerat 7 år i utbildning istället för att jobba + ca 1 miljon kr. Då vill man ha, och har rätt till, en karriär. Den som har något att tänka med förstår vilken allvarlig diskriminering jag har blivit utsatt för då jag sökt jobb… och den har pågått i 10 år. Det här med mina barn är precis som samma sak som detta med jobb.

Som sagt, mellan 2007 och 2017 så bestod mitt liv i mest att söka jobb, räknar att lagt ned i genomsnitt 10 timmar per dag i 10 års tid på att söka jobb (blir 10 x 365x 10 = 36 500 timmar, vilket motsvarar 13,8 års heltidsarbete). Mellan januari 2007 och mars 2017 var jag inte erbjuden ett enda jobb (då syftar jag på ett jobb vars varaktighet är längre än en månad eller som är inte är en timanställning samt en månadslön över 20 000) , trots att jag sökt minst 10 000 jobb. Därmed inte sagt att jag inte har jobbat, för jag har jobbat som bistrobiträde, mässvärdinna, modell/filmjobb och andra kortare tillfälliga anställningar, bland annat som excel administratör och dataregistrerare, men antingen så har dessa jobb varit timanställningar eller så har haft kortare varaktighet än en månad. Jag och funnit mig i att arbeta som bistrobiträde och med en lön på 19 000 kr (väldigt bra exempel på att jag är prestigelös förresten). Då jag inte har fått något jobb har jag fortsatt att utbilda mig genom att lösa på högskola och idag har jag mer än 800 högskolepoäng, och är nästan färdigutbildad både sjuksköterska och socionom (!). Min tanke var inte att byta karriär till sjuksköterska, läste mest till sjuksköterska på Karolinska för att det var intressant. Det första året på sjuksköterskeprogrammet gav mig god inblick i jobbet som sjuksköterska och goda grundkunskaper om sjukvård. Socionomprogrammet läste jag på Stockholms universitet och jag tyckte det var en väldigt flummig utbildning.

I början av 2017 fick jag äntligen ett jobb, ett tillsvidarejobb på ett stort företag med karriärmöjligheter som motsvarar mina förväntningar. Det tog bara 10 år att få ett jobb… Jag är väldigt upprörd över detta och att de som “diskriminerat/missunnat/missgynnat” mig när jag sökt jobb inte ska få utge skadestånd till mig för kränkning samt utebliven arbetsinkomst samt övriga skador som detta medfört för mig. Det är förbjudet att behandla någon så som de har behandlat mig eller göra så mot någon. Det har fått väldigt stora konsekvenser för mig, inte bara i form av förlorad arbetsinkomst (minst 5 000 000 kr), tex har jag valt att vänta med att bilda familj då jag velat etablera mig på arbetsmarknaden först (precis så som de flesta andra tänker med).

Uppdatering 26 februari 2021:

På grund av de grova brott som offentligt anställda utsatt mig för i Sverige så har jag tagit beslutet att lämna Sverige då jag inte kan bo i ett land där offentligt anställda begår grova brott mot mig, stjäl mina nyfödda barn och grovt förtalar mig, och sist men inte minst helt saknar rättssäkerhet. Dessa brott mot mig har pågått sedan 2007, men tog sin kulmen 2016 när min nyfödda son William stals från mig, Det var då jag tog beslutet att lämna Sverige, Jag har inte varit boende i Sverige sedan 2016 och att jag var i Sverige 2020 då min nyfödda dotter stals och kidnappades vara bara en tillfällighet.

Jag bor nu i ett annat land i en annan kontinent . Jag har fått ett barn till och blivit mamma på nytt och har en make som är läkare och som tycker jag är världens bästa mamma (vilket jag är också).

Tillsammans med Williams pappa (min “mr right”), min älskade hund Mimmi och mina marsvin Piff och Puff. Jag och Williams pappa hade ett seriöst förhållande i över 10 år innan vi fick vårt första barn, William, ihop (anledningen till att vi väntade var för min situation med jobb, läs mer under stulen karriär). Vi är båda högutbildade, hade jobb, egen bostad, god ekonomi och mycket skötsamma när William kidnappades från oss – vilket även ledde till att mitt och Williams pappas förhållande tog slut för inget förhållande håller för något sådant som vi blev utsatta för.
Tillsammans med William 2016-09-30. Det här är den enda gången jag fått hålla William i min famn, och bara ca 30 min innan socialassistenterna kommer och kidnappar/stjäl William genom att använda sig av polis som de lurat att få till sin hjälp genom att skriva grova lögner om mig till polis.