Förklaringen till detta

Människor som inte känner mig förklarar detta som att “hon måste vara drogmissbrukare” etc (jag har själv tagit del av dessa kommentarer på facebook). Därför vill jag säga sanningen att förklaringen till detta är avundsjuka för att undvika falska rykten, lögner och spekulationer.

Vad beror avundsjuka på?

Avundsjukan beror på att man avundas någon annan vad han är hon är.

Vad leder avundsjuka till?

Avundsjuka leder till en stark motiverande kraft att skada den man är avundsjuk på.

Vad vinner den avundsjuka på att skada den som den är avundsjuka på?

Att den egna känslan av avund kan lindras eller upphöra, samt skadeglädje/njutning när den man är avundsjuk får en skada/skadas.*

Applicering i pratiken/i detta fallet:

Varför är andra avundsjuka på mig?

För att jag är en skönhet, så vacker, fin, begåvad “geni”, talangfull etc. Jag har som man brukar säga “allt” och “alla kvalitéer”.

Vad leder avundsjukan till för mig?

Ända sedan jag var barn har andra varit avundsjuka på mig och det har yttrat sig på många olika sätt, och på alla nivåer. I det här fallet har avundsjukan lett till att båda mina nyfödda barn har stulits från mig.

SIMPLE AS THAT.

*Normala, friska och sunda människor kanske kan känna avund, men skulle aldrig låta det leda till att skada en annan människa, till att de bryter mot lagen och begår brott, missbrukar sin makt etc. Enbart avundsjuka räcker givetvis inte för stjäla ett nyfött barn. De personer som ligger bakom stölden av mina barn är både avundsjuka+ej friska eller sunda+lagda åt det kriminella hållet. Människor har tendens att visa sidor gentemot mig som de aldrig visat tidigare i sitt liv mot någon annan, för att jag är inte vem som helst och för att jag är typ ‘one in a million’.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *