“Detta är energitjuveri i högsta grad. Sedan 2007 har jag varit utsatt för energitjuveri i högsta grad. Sedan 2007 detta med jobb och sedan 2016 detta med mina barn. Så trött på alla dessa energitjuvar som är sjukligt fixerade (till följd av sin avundsjuka) på skada/förstöra för mig. Många människor förstår inte detta med avundsjuka för de har aldrig varit utsatt för det – men avundsjuka är mycket värre än man kan tro. “

Sedan början av 2007 när jag var klar med mina studier så har jag nekats ett jobb pga avundsjuka – detta har lett till att jag har sökt jobb istället för att få jobba = energitjuveri. När jag fick barn så stal man mina barn på grund av avundsjuka – detta har lett till att jag har fått lägga tid på att få tillbaka mina barn istället för att vara mamma till mina barn = energitjuveri.

Jag undrar vad andra människor “har rätt” att göra så här mot mig?

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *