“Barn för utnyttjning till trafficking finnes”

Tina Ekerum

Den här kvinnan har skadat Leonore för hela livet. Hon har gjort det med uppsåt och avsikt. Hon har missbrukat sin makt(tjänsteställning) till att göra det. Samvetslöst. Hänsynslöst. Omänskligt.

Hon har skrivit ett beslutsunderlag som är helt ‘galet’ och fullt av grova lögner som hon sedan har lagt fram till socialnämnd och domstol – varken socialnämnd eller domstol ifrågasätter beslutsunderlaget utan fattar beslut utifrån beslutsunderlaget.

Detta är denna kvinna som är ansvarig för allt.

När jag ser henne med sitt barn så tänker jag på om hur hon skulle ställa sig om någon gjorde samma med hennes barn som hon har gjort med mitt. Hon har satt en etikett på min nyfödda dotter “nyfött barn för utnyttjning till trafficking finnes” och slängt ut till främmande människor som bara vill tjäna pengar på att ta emot ett barn. Som inte ger någon kärlek till barnet, de vill bara tjäna pengar.

Vad driver Tina att göra så här? Har hon ekonomiskt intresse / vinning i att göra så här?

Om man jobbar med omhändertagande om barn så ska man vara socionom och det är inte Tina, men hon har gått barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet. Hennes beslutunderlag står på en mycket låg nivå och är totalt inkompetent, tex så beskyller hon mig för att jag “inte kan tillgodose mitt barns behov av grundläggande omsorg”. Hennes beslutsunderlag innehåller enbart lögner och falska beskyllningar, och det finns inte ett uns av sanning eller substans i den.

Jag undrar hur det är ställt med denna kvinnas samvete.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *