Kan någon göra en saklig utredning av stölden av mina barn? Har väntat på det snart 6 år…

När den utredning är klar ska jag lägga upp den här. Någon som är intresserad av att läsa den? Någon som är intresserad av att veta hur anställda på Sveriges domstolar stjäl nyfödda barn och vilka lögnare de är?

Krav till Polisen: Gör en saklig utredning av stölden av mina nyfödda barn.

Krav till Sveriges domstolar: Utdöm ett skadestånd till mig (för mitt stulna liv sedan 2007) och mina barn samt ge mig tillbaka mina barn.

Jag kan göra allt förarbete till utredningen – har redan gjort det 1000 gånger och skrivit tusentals sidor om detta – det enda är att en polisutredning behöver verifiera allt för att det ska kunna ligga till grund för en resning i HFD. På samma sätt som socialtjänstens “utredning” legat till grund för domarna i förvaltningsrätten ska en polisutredning ligga till grund för en resning i HFD.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *